Menüpontok
Kosár

Általános Szerződési Feltételek

1. Általános tudnivalók, feltételek
2. Bemutatott termékek
3. Garancia, szavatosság
4. Rendelés, szállítás és fizetés
5. Felelősség és korlátozás
6. Tájékoztató


1. Általános tudnivalók, feltételek

1.1.
Webáruházunkban történő vásárlás a következő módokon lehetséges:
- interneten keresztül a www.info@carpoint.hu webcímen
- személyesen a bemutatóteremben.
- telefonon a megadott elérhetőségeinken.

1.2.
A kiválasztott termék igény szerint megtekinthető a bemutatóteremben.

2. A bemutatott termék

2.1
A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős.

3. Garancia, szavatosság

3.1
Az eladó az általa eladott árukra a hatályos jogszabályoknak megfelelően szavatossági időt vállal.

3.2.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1999. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

3.3.
A Carpoint Web áruházban új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Használt illetve bemutató termékek esetében külön felhívjuk a figyelmet a korlátozott garanciára, illetve a termék lényeges tulajdonságaira.

3.4
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

3.5
Garanciális ügyintézésnél a felmerülő szállítási költségek minden esetben a vevőt terhelik! Semmilyen esetben sem veszünk át utánvételes csomagot!

4. Rendelés, szállítás és fizetés

4.1
A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a megrendelési űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Car-Line 2004 Kft felelősséget nem vállal.

Böngésszen a termékek között! Válassza ki ami megtetszik. Tegye a kosárba! Töltse ki az űrlapot! Ezután megkapja visszaigazoló emailünket, majd hamarosan felhívjuk, hogy egyeztessük a szállítási címet, amennyiben szükséges. Ha a rendelés egyértelmű és minden adat rendelkezésünkre áll, a termék(ek) pedig raktáron van(nak) akkor, azonnal átadjuk a termék(ek) házhozszállításra a futár cégnek. Ha a megrendelt árucikk jelenleg nincsen raktáron, akkor az ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a várható szállítási időről.

A termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül, akár indok nélkül is elállhat vásárlási szándékától, ám ebben az esetben a termék eredeti, hiánytalan csomagolásban való visszajuttatása és a mi feladási költségünk (jelenleg: 2.100.-Ft Szállítási díj) is a vevőt terheli.
A reklamációt e-mailben kérjük küldeni az info@carpoint.hu-ra. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Elfogadott reklamáció esetén az áru visszaküldését követően az ellenérték visszafizetésére az elfogadást követő 10 napon belül kerül sor a Megrendelő által kért módon a postaköltségek levonásával.  A termékeket eredeti csomagolásban kell visszajuttatnia. Semmilyen esetben sem veszünk át utánvételes csomagot!

Az esetleges gépelési hibákból eredő téves tájékoztatásért felelősséget nem vállalunk!

Az árváltoztatás jogát minden előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk.

4.2
A megrendelt terméket futárszolgálatunk 1-3 napon belül kiszállítja. Ennek költsége az ország bármely területére egységesen 2.100,- Ft. Bruttó, terjedelmes csomag (pl.: 2db ülés) 4.000.-Ft bruttó A futárszolgálat hétköznap 8 és 17 óra között szállítja ki a megrendelt termékeket.

4.3.
A fizetést Ön az áru átvételekor a szállítóval intézi. Előreutalással is fizethet, előzetes egyeztetés alapján, ekkor egyes esetekben nem számolunk fel szállítási díjat, illetve terjedelmes csomagot féláron szállítunk ki! Bankszámla számunkat telefonos ügyfélszolgálatunk adja meg. Az utalás beérkezése után adjuk fel a csomagot!

5. A felelősség korlátozása

5.1.
A Car-line 2004 Kft (carpoint) való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2.
A Car-Line 2004 Kft semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be: - Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat. - Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az akadálytalan működését és a vásárlást. - Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. - Bármely levél amely elektronikus formában érkezett vagy bármilyen adat elvesztése. - Bármely szoftver nem megfelelő működése. - Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3.
A Car-Line 2004 Kft szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Carpoint.hu Áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

5.4.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Carpoint.hu-n.

6. Tájékoztató

A Car-Line 2004 Kft. minden tőle telhetőt megtesz a webáruházban megjelenő adatok pontosságának biztosítása érdekében, azonban nem vállal garanciát az itt megjelenő ár- és termékadatok pontosságáért. A Car-Line 2004 Kft. vagy beszállítói nem felelősek az esetleges közvetett vagy közvetlen károkért, amelyek az itt található adatok elektronikus átadásából származnak, még akkor sem, ha a Car-Line 2004 Kft.-t figyelmeztették ennek lehetőségére. A termék- és gyártónevek kizárólag a beazonosítást szolgálják.

Az elállás joga            

A megrendelt termék átvétele előtt:
Ha megrendelése után (még a szállítás megkezdése előtt) mégsem tart igényt a szállítandó termékre, úgy megrendelését addig az időpontig visszamondhatja, amíg a szállítás el nem kezdődik, de minimum 8 munkanapig.
A szállítás attól a ponttól kezdődik el, mikor a megrendelt termék a beszállítótól útnak indul.
Rendelésének állapotáról érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon (tel: 0620/447-1103) és az info@carpoint.hu-n. a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), vagy a regisztrációkor megadott hozzáférésekkel a Saját menüd alatt tájékozódjon.
Tájékoztatjuk, hogy az Ön megrendelésének elektronikus úton történő elküldése, majd ennek a Car-Line 2004 Kft. részéről történő elfogadása a Ptk vonatkozó szabályai szerint szerződéskötésnek minősül. (Ptk. 214§)
Amennyiben a szállítás megkezdéséig megrendelését nem vonja vissza vagy a leszállított árut nem veszi át, úgy lehetővé teszi, hogyCar-Line 2004 Kft. kártérítési igényt támaszthasson Önnel szemben a Ptk. szerződésszegésre vonatkozó szabályai szerint (Ptk. XXV. fejezet)Ezt

A megrendelt termék átvételét követően:
A termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül, akár indok nélkül is elállhat vásárlási szándékától, ám ebben az esetben a termék eredeti, hiánytalan csomagolásban való visszajuttatása és a mi feladási költségünk (jelenleg: 2.100.-Ft Szállítási díj) is a vevőt terheli.
A reklamációt e-mailben kérjük küldeni az  info@carpoint.hu a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Elfogadott reklamáció esetén az áru visszaküldését követően az ellenérték visszafizetésére az elfogadást követő 10 napon belül kerül sor a Megrendelő által kért módon a postaköltségek levonásával.  A termékeket eredeti csomagolásban kell visszajuttatnia. Semmilyen esetben sem veszünk át utánvételes csomagot!Ezt

A vonatkozó jogszabályok

Ptk. 214§

(1) A szerződési nyilatkozat, ha azt szóban vagy szóbeli üzenettel tették, a másik fél tudomásszerzésével válik hatályossá; az írásban vagy távirati úton közölt nyilatkozat hatályosságához pedig az szükséges, hogy az a másik félhez megérkezzék.
(2) A még hatályossá nem vált nyilatkozatot vissza lehet vonni. A visszavonó nyilatkozatnak legkésőbb a visszavont nyilatkozattal egy időben kell a másik félhez érkeznie, illetőleg tudomására jutnia.
(3) Ha mindkét fél gazdálkodó szervezet, az ellenszolgáltatást (vételár, díj) vállaló fél a nyilatkozatát a szerződés létrejöttéig visszavonhatja, a másik fél költségeit azonban meg kell térítenie.
(4) Ha az elfogadó idejében megtett nyilatkozata az ajánlattevőhöz elkésve érkezik, az ajánlattevő köteles a másik felet haladéktalanul értesíteni arról, hogy a szerződés nem jött létre. Ha ezt elmulasztja, a szerződés létrejön.
A fenti törvényhely a szerződést eredményező nyilatkozatok (ajánlat és elfogadás) hatályáról rendelkezik. Előírásai azonban valamennyi egyoldalú címzett jognyilatkozat esetében is irányadóak.

Ez a jogcselekmény a megtétel módjától függő időpontban válik hatályossá. Ha a nyilatkozat szóban vagy szóbeli üzenet útján hangzott el, akkor a tudomásszerzéssel; írásbeli közlés esetében pedig a másik félhez való megérkezéssel. Ekként - a törvény megfogalmazásából következően - az írásban eljuttatott nyilatkozat hatályossá válik akkor is, ha arról a címzett ténylegesen és valósan nem szerez tudomást (például külföldi tartózkodás, betegség vagy csupán gondatlanság okán). A nyilatkozat megismerésének hiányából származó hátrány azonban még vétlenség esetében sem hárítható el. Nem tekinthető azonban hatályosan közöltnek a nyilatkozat, ha a szabálytalanul megcímzett postai küldemény "nem kereste" jelzéssel érkezik vissza (BH1996. 661.), továbbá a címzett tagadása esetén az ajánlott postai küldeményként való feladás, illetve a küldeménynek a levélszekrény útján történő kézbesítése (FPK 1995/48.).

A hatálybalépés jelentősége abban áll, hogy hozzá kötődnek a nyilatkozat megtételéhez fűződő joghatások. Így
- ez időtől megkezdődik az ajánlati kötöttség,
- elfogadást tartalmazó nyilatkozat esetében létrejön a szerződés,
- a hatályos nyilatkozat nem vonható vissza, a törvényi kivételeket ide nem értve.

Tartalmi nyilatkozat              

Az oldalon megjelenő termékképek színben, formában, méretben bizonyos fokig eltérhetnek a bemutatott képtől. Mindig törekszünk rá, hogy a kép lehetőleg tükrözze a termék valóságos megjelenését, viszont bizonyos esetekben ez eltérő lehet. Ha nem biztos a termék kinézetét illetően, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

A termékekhez tartozó leírásokat a gyártók, és beszállítók adják át nekünk, ezért a valótlan, vagy nem megfelelő leírásokért, illetve az elírásokért felelősséget nem vállalunk.

Rendszerünk az árakat külső adatbázisokból publikálja, ezért ritkán előfordulhat, hogy egy termék ára hibásan jelenik meg. Ezekért a hibákért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy ítéli meg, hogy egy termék ára túlságosan eltér a valóságos ártól, akkor arról érdeklődjön az ügyfélszolgálaton. A hibás áron leadott megrendelésektől minden további következmény nélkül el lehet állni.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!