Menüpontok
Kosár

Szállítási és fizetési információk

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a megrendelési űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Car-Line 2004 Kft felelősséget nem vállal.


Adatkezelési tájékoztatónk itt | ÁSZF-ünk pedig itt olvasható.


Vásárlás menete:
Böngésszen a termékek között! Válassza ki ami megtetszik. Tegye a kosárba! Töltse ki az űrlapot! Ezután megkapja visszaigazoló emailünket, majd hamarosan felhívjuk, hogy egyeztessük a szállítási címet, amennyiben szükséges. Ha a rendelés egyértelmű és minden adat rendelkezésünkre áll, a termék(ek) pedig raktáron van(nak) akkor, azonnal átadjuk a termék(ek) házhozszállításra a futár cégnek. Ha a megrendelt árucikk jelenleg nincsen raktáron, akkor az ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a várható szállítási időről.


Előre utalás esetén a következő módon történhet a díj fizetés:

Kérjük, hogy a megrendelés leadását követően a rendelés végösszegét utald el cégünk bankszámlájára, a közelményben pedig tüntesd fel a rendelés azonosítóját!

Cégnév: Car-Line 2004 Kft. 

Bank: Budapest bank

Számlaszám: 10103386-56017100-01004009

Közlemény: Rendelés azonosítód


Ellállás:

A termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül, akár indok nélkül is elállhat vásárlási szándékától, ám ebben az esetben a termék eredeti, hiánytalan csomagolásban való visszajuttatása és a mi feladási költségünk (jelenleg: 2.100.-Ft Szállítási díj) is a vevőt terheli. Bővebben itt >>>


Reklamáció:
A reklamációt e-mailben kérjük küldeni az info@carpoint.hu-ra. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Elfogadott reklamáció esetén az áru visszaküldését követően az ellenérték visszafizetésére az elfogadást követő 10 napon belül kerül sor a Megrendelő által kért módon a postaköltségek levonásával.  A termékeket eredeti csomagolásban kell visszajuttatnia. Semmilyen esetben sem veszünk át utánvételes csomagot!


Az esetleges gépelési hibákból eredő téves tájékoztatásért felelősséget nem vállalunk!

Az árváltoztatás jogát minden előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk.